C˛mic Nostrum, la fira de Mallorca

Torna C˛mic Nostrum

aavc | 17 Febrer, 2008 18:34

Còmic Nostrum va nèixer de la mà de l'Associació d'Amics i Víctimes del Còmic l'any 1999, com a Còmic Nostrum, setmanes del còmic a Mallorca.

Diferentes institucions varen recolçar Còmic Nostrum: Sa Nostra, l'Ajuntament de Palma, el de Manacor, el Govern de les Illes, etc...

Varen esser cinc anys d'un Còmic Nostrum 100% cultural, d'un Còmic Nostrum conformat per un cicle anual de deu conferències i exposicions tant en el Centre de Cultura de sa Nostra, com en el Casal Solleric.

Malauradament l'any 2003 Còmic Nostrum va morir gràcies a un canvi de Govern i a una gestió ineficient del director de Còmic Nostrum, en Joan Miquel Morey, que no va saber enfrontar-se a una Directora general de Cultura que es negava a pagar les despeses del cicle de conferències i de l'exposició sobre el Còmic i les Illes.

Deu autors, un traductor, dos dissenyadors, algun investigador, una editorial i dos dels organitzadors quedàrem sense cobrar fins a 2007. Tot això va crear a més un clima negatiu entre el cap de Còmic Nostrum, les setmanes i els esmentats col·laboradors.

Bé, han passat cinc anys i Còmic Nostrum torna i torna en forma de FIRA.

Des de l'Associació d'Amics i Víctimes del Còmic hem presentat el projecte Còmic Nostrum, la Fira de Mallorca a tres conselleries del Consell de Mallorca: Presidència, Cultura i Joventut i Igualtat. Més en concret a tres consellers: Cosme Bonet, Maties garcies i Fina Ramis, perquè sempre darrera les institucions hi ha les persones.

Els tres Consellers hi han estat d'acord: hi haurà una FIRA de CÒMIC a MALLORCA i serà CÒMIC NOSTRUM.

Joan Miquel Morey

 

comic nostrum comic nostrum còmic nostrum comic nostrum comic nostrum comic nostrum comic nostrum comic nostrum comic nostrum comic nostrum comic nostrum

Comentaris

Una pregunta ^^

Delia | 04/05/2008, 14:08

Hola! me gustaria haceros una pregunta je je je

Los dias de comic nostrum podemos llevar cosas nuestras para vender?
Revistas witch, libros infantiles, dvds de anime ...

Muchas gracias

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb